Уважаеми потребители, моля, прочетете внимателно условията за ползване на нашия сайт – Bgbelio.net.

Ако сте решили да пазарувате от нас се смята, че ПРИЕМАТЕ тези условия.
Ако НЕ ПРИЕМАТЕ тези условия, моля не ползвайте нашия уебсайт и излезте от него.
Този документ съдържа Общите условия, съгласно които Bgbelio.net предоставя стоки (бельо, чорапи, бански и др.) посредством своя интернет магазин – Bgbelio.net
 
Условия за пазаруване на онлайн магазин bgbelio.net.
 
1. Артикули:
 
Стоките, предлагани в Bgbelio.net са с гарантирано качество. Публикуваните описания на артикулите са с информативна цел.
 
2. Цени:
 
Цените на артикулите са крайни с включено ДДС и не включват цената за доставка.
Клиента заплаща  актуалната цена, към момента на поръчката.
 
3. Поръчки:
 
След избиране на желаните артикули трябва да попълните Вашите данни за поръчка, на посоченият от Вас телефон ще получите потвърдително обаждане.
 
4. Доставка
 
Всички поръчки от bgbelio.net се доставят в срок от 1 до 5 дни. Когато продукта не е наличен, сме длъжни да Ви уведомим в  срок от 48 часа. Bgbelio.net не носи отговорност за закъснели поръчки по вина на куриерската фирма, неточен адрес или други причини независещи от нас.
 
5. Условия за връщане:
 
ВАЖНО: Съгласно чл. 55, ал. 1 от Закона за защита на потребителите (ЗЗП), потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина да се откаже от получената стока в срок на четиринадесет работни дни от датата на получаване на стоката.
В този случай Bgbelio.net е длъжен да възстанови на потребителя в пълен размер заплатените от него суми не по-късно от 30 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.
Сумите се възстановяват в брой, чрез наложен платеж, по банкова сметка на клиента или с кредитна операция по картова сметка. Потребителят е длъжен да съхранява получените от Bgbelio.net стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. За да бъдат върнати обратно закупените продукти задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия съгласно Закона за защита на потребителите. Bgbelio.net има право да откаже връщането на продукт, съгласно действащото законодателство. Клиентът трябва да пази документите към пратката.
 
Заявки за връщане на стоки се приемат по телефон или (e-mail) с данните на клиента.
 
6. Замяна на закупена стока и отказ от поръчка:
 
Ако клиента по някаква причина желае да замени закупеният от него продукт, той има право да го направи, като в този случай разходите за връщане на продукта и изпращане на новозаявения са за сметка на клиента Ако има разлика в стойността на новата и старата поръчка, то тя се компенсира.
 
Клиентът има право да откаже приемането на пратката, ако сумата, която следва да заплати на куриера не съответства на дължимата. В този случай, молим клиента да се свърже незабавно с Bgbelio.net  за отстраняване на несъответствието.
 
Ако при самото получаване на стока, тя е с нарушена / разпокъсана опаковка поради неправилно транспортиране или има липси рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай незабавно се свържете с нас или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със запис в товарителницата от получателя. Изготвя се констативен протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и нейната опаковка. В случай че клиента вземе пратката на своя отговорност и не предяви своите претенции пред куриера, рекламацията е недействителна.
 
7.  Права и задължения на Bgbelio.net:
 
Ние сме длъжни да спазваме стриктно Закона за защита на личните данни, да защитаваме предоставената ни от клиента информация, да доставим поръчаните продукти в договорения срок на посочения адрес.
 
Ние имаме право да не доставим поръчаните продукти при посочени неверни адрес и/или телефон.
 
Ние не носим отговорност за посочената от производителя информация за стоката каквото и да е забавяне или невъзможност да изпълни задълженията си, при възникването на обстоятелства независещи от магазина.
 
8. Права и задължения на клиентите:
 
Клиентът е длъжен да посочи валиден телефон, e-mail и адрес за доставка, да заплати цената на поръчаните от него стоки, както и определената сума за доставка (с изключние на случаите, когато потребителят е направил покупка над минималната за безплатна доставка, тогава цената на доставката се покрива от Bgbelio.net). Клиентът не трябва да прави фиктивни поръчки, да не дава измислени отзиви за даден продукт или друга невярна информация.
 
Клиентът има право да получи поръчаните от него продукти, да се откаже от тях в срок от четиринадесет работни дни от датата на доставка, спазвайки изискванията на Закона за защита на потребителите.
 
Моля, преглеждайте периодично общите условия за настъпили промени.